tiistai 8. syyskuuta 2015

Ollakko vaiko eikö olla teemaväri?

Teemaväri. Tai värit. Niin. Kyllähän minä tiedän mitä ne ovat. Mutta jotenkin se ei ole tuntunut missään vaiheessa ajankohtaiselta. Siis miettiä ja päättää, millä väripaletilla häissämme lähdetään liikkeelle. Toisaalta vähän mietin sitäkin, että mihin koko värejä tarvitaan. Mutta ehkä siihen, ettei kaikki häihin liittyvä ole väritykseltään eriparista keskenään. 

Sen tiedän, että häissämme tullaan näkemään valkoista. Koska valkoinen väri vain jaksaa viehättää minua vuodesta toiseen. Hääpaikkamme on hirsinen, joten valkoinen raikastaa kokonaisuutta ihanasti. Lisäksi jotain rustiikkista, kuten juuttia tai vanhaa paperin sävyä tullaan mahdollisesti näkemään esim. kutsuissa (tai sitten ei). Hiekka ja kivetkin saattavat olla elementteinä mukana.


Eli kaiken kaikkiaan hyvin luonnonläheisissä sävyissä liikumme. Mutta haluaisin sinne mausteeksi yhden "kunnon värin". En vain tiedä, mikä se olisi. Häitämme juhlitaan elokuussa, joten mitkään hempeät pastellisävyt eivät tunnu elää loppukesän juhlassa ajankohtaiselta. 

Mieheltäni tiedustelin ideoita teemaväriin ja hän vastasi, että sen saan minä päättää. Kiusasin häntä, että mitä jos päädyn vaaleanpunaiseen? Hän vastasi, että antaa mennä. (Tietää, että minä en ole erityisen vaaleanpunainen ihminen.) Kun mietin tämän kesän juhlia, niin ensimmäisissä värinä oli valkoinen ja lime, toisissa turkoosi ja pinkki ja viimeisissä pinkki. Joten meille ei ainakaan pinkkiä.


Nappasin pinterestin auki ja oletin, että sieltä hyökyy niin paljon ihania väri-ideoita esille, että pääni menee sekaisin. Mutta ei. Selailin vielä lisää. Pähkäilin ja mietin. Mutta ei mitään. Sen jälkeen aloin miettiä, mitä muuta juhlatilaan on tulossa: ja muistin. Kanervat! Olen siis kallistunut vahvasti siihen, että juhlapöytiin tulee kukiksi kanervia. Idea leimahti lenkkipolulla jo yli kuukausi sitten, kun katselin kanervia. Tämän jälkeen joku muukin bloggaaja pohti kanervien käyttöä, mutta en muista yhtään kuka (ilmianna itsesi! :D). 


Joten muutin pinterestin hakusanoja ja etsin kanerva-kuvia. Olisiko kanervan violetti mahdollisesti meidän piristävä teemaväri? Näin kanervat sopisivat kokonaisuuteen paremmin. Mitään suuria määriä tuota väriä en ajatellut joka paikkaan tunkea, mutta ripauksella. Miltä tämä teistä kuulostaa? Tai jos tulee uusia hyviä ideoita, niin saa jakaa. Tämän morsiamen pää on tällä hetkellä vähän sekaisin.

6 kommenttia:

  1. Meille on ainakin tulossa kanervia, joskin en ole tainnut täällä siitä sanoa. Mäkään en muista kuka muu se oli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanervat jyräävät ;) minä jo kokeilinkin kanervia käytännössä, mutta hukkasin kuvat, jotka kokeilusta otin!!

      Poista
  2. Minä se kanervia pohdin :) Ja hei! Kanervan sukulaista callunaa saa monessa muussakin värissä kuin violetissa, esim. valkoisena ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpäs olitkin! :) joo, callunaa saatan ottaa myös käyttöön. Pitää haudutella ajatusta :)

      Poista
  3. Oi että! Hyvältä kuulostaa! :) Minä mietin myös jossain vaiheessa, että kanervat olisivat kauniita hääkukkina. Upean värisiä ja jotenkin sellaisia rentoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin kanervissa vain viehättää :) olisi kyllä sopinut hyvin teidän väreihin ;)

      Poista