keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Häämeikki

Meidän juhlapaikkamme on keskellä ei mitään. Luonnon helmassa, mistä pidän kyllä todella paljon. Meidän vieraamme tulevat myös kaukaa, joten tulemma majoittumaan varmaan suurimman osan kanssa juhlapaikalle jo perjantaina. 

Minä en halunnut käyttää hääpäivänä aikaa ajamiseen paikasta toiseen, eli kampajaalle ja meikkiin, vaan säästää aikaa. Joten etsin itselleni meikkaajan, joka suostuu tulemaan juhlapaikalle meikkamaan minut ja kaason sekä äitini. Ei ollut muuten helppo homma, sillä pari kosmetologia ei vastannut koskaan ja yksi ilmoitti, että ei onnistu ja alkoi lisäksi ladella, mitä kaikkia hoitoja ja kauneusjuttuja minun tulisi heiltä hankkia ennen suurta päivääni. Tuolle "asiakaspalvelijalle" en viitsinyt vastata, koska tuli niin paha maku suuhun tuollaisesta tyrkyttävästä joustamattomuudesta.

kuva
Mutta onneksi lopulta löytyi tekijä, joka oli todella joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Koemeikin sovimme jo pari kuukautta ennen häitä, sillä hääviikolle en halua meikkiä jättää (mitä jos se onkin ihan hirveä, pitää jättää aikaa tehdä uusi päätös?!) ja kosmetologi pitää heinäkuulla lomaa. Viimeaikoina olenkin pohtinut, millaisen meikin hääpäiväkseni haluan?

Meikkaan arkisin melko kevyesti, joten en halua juhlapäiväksikään meikkiä, jonka alta en tunnista itseäni. Muilla tummat sumusilmät näyttävät upeilta, mutta itse näyttäisin vain naurettavalta. 
kuva
Joten olen kerännyt kosmetologilleni pinterestiin vähän suuntaviivoja. Luonnollinen kuulas meikkipohja ja kevyt meikin painopiste silmiin. Aion kesällä kokeilla ripsienpidennyksiä ja jos pidän niistä, ne tulevat osaksi meikkiä. 

Kevyt ja ryhdikäs meikki, joka korostaa parhaita kasvojeni piirteitä, mutta joka ei ole liian voimakas. Ylärajaukset ja ehkä kevyesti alhaalta rajattua, mutta ei voimakkaasti. Joku huulien omaa sävyä lähellä oleva puna voisi olla sellainen lisä, joka saa ilmeen näyttämään huollitellulta. 

Tavallaan olisi kiva lähteä kikkailemaan huulipunalla, koska tykkään käyttää punaa. Mutta toisaalta jotenkin hääpäivä ei ole se, jolloin haluan kikkailla. Silloin mennään perusvarmoilla linjoilla.

2 kommenttia:

  1. Olen haaveillut myös siitä, että jos meikkaaja tulisi kotiin/ missä lie valmistautuu meikkaamaan, eikä tarvitsisi juosta pitkin kaupunkia eri palveluiden perässä. Ihanaa, että sinulla lopulta tärppäsi oikea ja sopivanlainen tyyppi. Vaikea ymmärtää tuota, vaikka ei pystyisi lähtemään tai hoitamaan etätyöpäivää, niin ei voida vastata tai ollaan tympeitä. Voi plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiakaspalveluhenkisenä ihmisenä äänestän jaloillani, jos en saa hyvää palvelua. Hyvästä palvelusta tulee niin hyvä mieli :)

      Joo, uskoisin kotona/meidän tapauksessa juhlapaikalla meikkaamisen luovan väljyyttä aamun aikatauluun ja onhan se pikkuisen ihanam ylellistä <3 moneen asiaan en halua satsata, mutta tähän haluan! Eikä se oikeasti tullut edes niin kalliiksi. Matkakustannukset korvataan ja muuten listahinnat :)

      Poista