maanantai 11. huhtikuuta 2016

It´s party time!

Se tapahtui täysin suunnittelematta. Jotkut asiat täytyy aloittaa puolustuksen puheenvuorolla ja niin tämäkin postaus. Seuraavaksi tulee tunnustus: kyllä, menin Class Ohlsonille häät mielessäni,  mutta (puolustus jälleen), minä halusin vain katsoa, minkä hintaisia paperivalaisimet ovat. Etsi niitä valo-osastolta, mutta en löytänyt.Sitten silmäni vain vahingossa harhautuivat huomaamaan discopallo-setin. Huokaisin ehkä ääneen, koska olisihan sellainen ihan törkeän upea lisä meidän juhlien tanssihuoneeseen. Miettikää nyt, peilipallo katossa, ympärillä tunnelmavaloja ja lisäksi sitten vielä värivalo, jonka säteet kimpoutuvat peileistä joka puolelle tilaa. 

Tämän mielikuvan kanssa kurkkasin hintaa ja sen nähtyäni nostin paketin syliin ja marssin kassalle. 

Sempituinen se. Kyllä, toimin impulsiivisesti. Kyllä, en harkinnut pitkään. Mutta en kyllä kadukaan yhtään sitä, miten tuli käytettyä 25 euroa. Paketin mukana tuli siis peilipallo, sitä pyörittävä moottori, sekä yksi valo, johon voi valita, minkä väristä valoa se heijastaa. Patteri tuohon moottoriin pitää vielä hommata, mutta valo toimii ihan sähköllä. 


Kokeilin tätä tietenkin heti, kun tuli pimeä. Kuvia ei kuitenkaan oikein saanut kunnollisia. Mutta tunnelma huoneessa oli heti aivan erilainen. Jäin vielä miettimään, laitetaanko tanssilitaan vielä toinenkin valo eri suunnasta, mutta tällä suunnitelmalla mennnää nyt ainakin aluksi. Mies kyllä muisti jo, että meillä on parit spottivalot varastossa, joihin tarvitsee vain laittaa esim. silkkipaperia päälle, niin valon väri muuttuu. Tietenkin pitää katsoa, että laitetaan sellainen lamppu, joka ei kuumene, eikä ole liian kirkas.

Ja kyllä, olen tästä discomeiningistä aiva naurettavan innoissani.

2 kommenttia: