maanantai 16. toukokuuta 2016

Mekko vaihtoon

Eh, pitäisikö taas aloittaa sillä perinteisellä litanialla: "koska olen nainen..." Toisaalta. Olisi turhan alleviivaavaa, että kaikki naiset olisivat tällaisia.

Mielensämuuttajia.

Täytynee osoittaa syyttävä sormi ihan vain itseensä omassa persoonassaan.


Mutta kaikki tapahtui vahingossa, aivan harkitsematta. Olimme viettämässä aurinkoista päivää joenrannassa, kun ehdotin spontaanisti miehelleni, että kävisimme läheisessä tavaratalossa. Tuli vain sellainen tunne, että siellä pitää käydä. Haahuilin ensin kosmetiikkaosastolla ja sen jälkeen eksyin ale-osastolle (askeleet vain veivät sinne, en voinut sille mitään! Ja muut kootut selitykset).

Hyppysiini osui luonnonvalkea mekko, joka oli koon isompi kuin yleensä käytän ja näytti itseasiassa aika karmealta henkarissa. Ja siitä huolimatta häät mielessäni raahustin mekon kanssa sovituskoppiin. Ja sen jälkeen minulla oli emojisydämet silmissä. Mekko oli törkeän kivan näköinen. Pitsiä, lyhyt helma, se päällä on helppo liikkua ja se ei puristanut (koska vähän väljä). Alennuksen jälkeen hintaakin jäi vain muutama kymppi. Tätä liittoa ei käynyt vastustaminen.


Ja niin olin vaihtanut suunnitelmiani häiden jatkomekon suhteen. Yks kaks alkuperäinen kakkosmekko muuttuikin sunnuntain vaimomekoksi ja uusi mekko jatkomekoksi. Olen niin fiiliksissä, koska uudessa mekossa on pikkuisen jotain samaa kuin varsinaisessa hääpuvussani. Ja siinä on ihana tanssihelma, jota heilutella. Eihän mekko näissä kuvissa näytä kummoiselta, mutta omissa muistikuvissani (ja toivottavasti myös livenä) senkin edestä!

Että sen pituinen se.

Mutta eihän tytöllä voi olla mekkoja liikaa!

6 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Ja edullisesti olet sen saanut. Tarinan perusteella vaikuttaa siltä, että tämä oli meant to be! Varmasti tulee myöhemminkin käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vakuuttunut, että korkeammat voimat halusivat minun saavan tämän mekon :D olen vähän pohtinut, saisikohan tuota värjättyä häiden jälkeen. Mutta katsotaan sitä sitten ;)

      Poista
  2. No mutta tämähän ratkesi hyvin! :) Ja ei, valkoisia mekkoja ei tuoreella rouvalla voi olla liikaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli lämmin tai ei, niin tällä mekkotytöllä on koko viikonlopulle mekot odottamassa käyttöön pääsyä! :)

      Poista
  3. Ihana löytö ja mekoille löytyy aina käyttöä :)

    VastaaPoista