perjantai 19. helmikuuta 2016

More is more, vai miten se nyt meni?

Olen kiertänyt maanisesti koruliikkeitä ja verkkosivustoja viime viikkoina, koska helmikuun to do-listalla on "metsästä korut". Käytännössä etsinnän alla on siis ollut korvakorut, koska en usko haluavani ranne- tai kaulakorua. Sormukset ja korvakorut olkoon ainoat koruni. Niin ja hiuskoru. Jos sellaisen löydän.

Kuitenkin korvakorujen suhteen minulla on ollut jonkinlaista ajausta: roikkuvat, jollain jujulla ja sisältäen helmiä. Hopeiset yksityiskohda, että ne sopivat sormuksiini. Hinnan suhteen kipuraja oli 100 euroa. Ajattelin, että jos löydän laadukkaat korvakorut sellaisina, joista pidän, niin olen valmis maksamaan. Jäisihän korviksista myös ihana muisto.

Olen käynyt siis ihan kunnon koruliikkeissä, rihkamaliikkeissä, selannut kaikki mahdolliset Kalevala korut ja ollut jo aivan epätoivon partaalla. Lopulta sitten ihastuin Glitterin korvakoruihin, joista pidin. Kävin niitä hiplaamassa pari kertaa, otin kuvat ja lähetin makutuomareilleni arvioitavaksi. Ja lopulta neljännellä kerralla liikkeeseen astuessa ostin korut omiksi.


Ai miksi? Koska kun kysyin mieheltä, että pitäisikö minun ostaa korut vai ei, hän kysyi, paljonko ne maksavat? Tunnustin että suunnilleen kympin.  Sulhon vastaus oli:"KYMPIN? Miksi et jo ostanut niitä?" 

En halunnut ostaa edes kymmenen euron korvakoruja, jos ei koe, että ne voisivat olla the korvakorut. Kuitenkin kun jäin niitä niin monesti ihastelemaan, päätin, että voihan niitä kokeilla. En ole vielä päässyt kokeilemaan puvun kanssa, mutta kyllä ovat omaan silmään kauniit! Tuo putoava muoto erityisesti viehättää, se tulee hyvin esille, kun hiukseni tulevat olemaan kiinni. Lisäksi korvakorujen kevyt blingi ja helmet toistavat kauniisti pukuni yksityiskohtia. 

Mietin hetken, ovatko nämä korvakorut liian näyttävät, kun pukukin on näyttävä. Mutta sitten taas pohdin toisesta näkökulmasta, että jos puku on näyttävä ja korut valjut, niin lopputulos ei ole silloin tasapainoinen.

Tällä hetkellä painottelen, että lopputuloskesta tulee "less is more", sen sijaan, että se olisi "more is more"! Mutta jos lopputuloksena sain tässä kohdin säästettyä budjetissa 90 euroa, niin sanoisin, että aika win-win -situation.

7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. En toki tiedä miltä pukusi näyttää, mutta ainakin korvakorut näyttää upealta! :) Toivottavasti ne siis sointuvat yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minulla on onneksi vahva tunne, että ne sopisivat yhteen. :)

      Poista
  3. Ihanan näköiset korut! :) Ja mikäs sen parempaa jos saa sellaiset kuin haluaa ja vielä halvemmalla kuin ajatteli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tämä oli kyllä niin selvää säästöä ja niin huippu juttu! :)

      Poista
  4. Kauniit korvakorut! Sopis myös mun pukuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei muuta kuin käy kurkkaamassa Glitterissä, vieläkö näitä on. ;) Meillä taisi wanhojen tanssit aika tehokkaasti tyhjentää valikoimaa hetkellisesti. :D

      Poista