tiistai 5. tammikuuta 2016

No ne kengät

Ei taas meinannut mennä tämä minun hääkenkien hankinta kuin Strömsössä. Muistatteko, kun hehkutin niitä blig bling -kenkiä jokunen aika sitten? Jo tuolloin sovitin niitä jalkaani kotikaupunkini Sokoksella ja huokailin. Mutta jokin esti minua ostamasta niitä heti. Jäin pohtimaan, sillä käville tuon sovituksen jälkeen vielä ulkomailla ja halusin tarkastaa Portugalin kenkämahdollisuudet ennen ostopäätöstä.

No ei löytynyt Portugalista kenkiä. Ja kun tieni vei seuraava kerran Sokokselle kenkiä kuolaamaan, jouduinkin toteamaan, että kengät olivat omassa koossani loppu (kysyin myyjältäkin). Sen jälkeen kiersin kaupunkimme kaikki kenkäliikkeet läpi: ei haluamiani kenkiä. Sen jälkeen soitin äidille ja pyysin häntä tarkistamaan tilanteen Helsingissä. Lopputulos: ei kenkiä minun koossani.


Kahlasin kaikki verkkokaupat, joissa kengät saattaisivat olla myynnissä. Kaikkialla ne olivat loppu. Sätin itseäni melkoisesti siitä, että jos jotain haluaa, niin se kannattaa ostaa, eikä jäädä vain haihattalemaan. Laitoin kuitenkin vielä Zalandolle kokovahdin, jos vaikka omaa kokoani tulisi myyntiin ennen hääpäiväämme.

Ja eräänä päivänä puhelimeeni kilahti sähköposti. Pieni erä kenkiä koossa 36 oli saapunut verkkokauppaan. Heti kun pääsin töistä kotiin, kirjauduin koneelle ja sivusto kertoi, että enää yksi pari jäljellä. Naputtelin tilauksen salaman nopeasti menemään. Pelkäsin, että parin päivän päästä tulisi ilmoitus, että kenkiä ei voida toimittaa, koska viimeinen pari oli jo mennyt


Mutta mitä vielä! Hieman ennen joulua puhelimen piippasi jälleen ja tällä kertaa tietona oli, että kengät ovat noudettavissa. HURRAA! Ehdin joulunaikaan kokeilla kenkiä puvun kanssa noin suurin piirtein (pukua ei nyöritetty kunnolla) ja helma ei jäänyt ainakaan liian lyhyeksi kenkien kanssa. Lähinnä jäin miettimään, onko helmaa kohottava tylli yksinään hankala liikkumisen kannalta. Pitäisi varmaan kysellä, jos tästä kaupungista saisi jostain vuokrattua kapean alushameen puvun alle, ettei tylli sotkeudu nilkkoihin ja hankaloita kävelyä. Taidan kirjoittaa selvitystyön to do -listalleni.

Mutta enivei - nyt minulla on hääkengät! Ja tykkään niistä kyllä kuin hullu puurosta ja olen niin iloinen, että löysin ne muutamien mutkien jälkeen.

Ps. Kenkien sävy on "platina", vaikka kuvat näyttävätkin kovasti pelkästään hopeisilta.
Pps. Olisi tietenkin ollut esteettisempää laittaa nilkkaremmit kuvia varten kiinni. :D

10 kommenttia:

  1. Kauniit kengät ja näyttäisi olevan ihan mukavalla koron korkeudellakin. Itselläni on monet ihanat tyssänneet siihen, ettei niillä oikeasti kävellä voi kun sattuu viiden minuutin kävelyn jälkeen niin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 9 sentin korko ja se on kyllä hääkenkiin ehdoton kipuraja :D aion kyllä hommata päkijäpehmikkeet ja totutella jalkoja kenkiin hyvissä ajoin. Nämä tuntuivat lyhyellä kokeilulla hyviltä, mutta en halua hääpäivälle ylläreitä :D se on kyllä harmillista että monet kengät eivät sovellu kävelyyn vaikka ovat mielettömän kauniita!

      Poista
  2. Oih nuo näyttävät kyllä hyviltä jalkaan! Mä tilasin juuri kuusi (kyllä, KUUSI) paria kenkiä sovitukseen ja toivon, että edes yhdet niistä olisivat hyvät! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten kyllä arvostan verkkokauppaa, mutta kenkien kohdalla se on kyllä niin arpatuuria, onko malli ja koko omaan jalkaa hyvät. Joten kuusi pariahan on aika vähän :D netissä on kuitenkin niin paljon ihania vaihtoehtojakin! Pidän peukkuja että jotkut kengistä ovat täydelliset!

      Poista
  3. Ihanat kengät! Mulle tulee Tuhkimotarinasta kengät ja Heidi sitten muokkailee niistä sopivanlaiset mun mekolle. Häiden jälkeen värjään ne sitten erilaisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Kuulostaa uniikilta ja toisaalta monikäyttöisiltä! Ei vain yhden päivän kengiltä :)

      Poista
  4. Aaaaaaa, mä oon hypistellyt noita samoja kenkiä jo useaan otteeseen! :D Nyt ne olis meidän lähi sokoksessa jopa -30%. Mä en vaan usko, että jaksisin kävellä niillä koko päivää.. ajatuksena kun on ollut ihan nysä korko tai ei korkoa ollenkaan. Mutta onhan noi ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin Sokoksella oli kokoa 40 ja 41 alessa jäljellä :D vähän kyllä jännittää, miten jalat kestää koko päivän. Jospa keväällä tulisi myyntiin saman tapaiset kengät matalampina :)

      Poista
  5. Onpa ihanat kengät! Tykkään noista remmeistä ja bling on aina plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin ihastuin remmeihin, vaikka aiemmin ne eivät ole säväyttäneet :)

      Poista