sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Royal wedding

No olihan minun pakko eilen tirhustaa hieman kuninkaallisia häitä. Siitäkin huolimatta, että Carl Philip ei ole koskaan kuulunut suosikki kuninkaallisiin eikä varsinkaan hänen tuore vaimonsa, prinsessa Sofia.

Katsoin ainoastaan vihkimisen ja mielestäni seremonia oli todella rento ja hääpari oloinen siitä huolimatta, että kyseessä oli aika suuren mittakaavan häät. Joilta myös voisi odottaa melkoista määrää pokkurointia. Vihkijän puhe oli kyllä aika erikoinen varikkovertauksineen.


Eniten kiinnitin huomiota Sofian kampaukseen, joka on samantapainen, mitä olen joskus itsellenikin harkinnut. Ihanan yksinkertainen ja tyylikäs. Kuinkahan moni tämän ja ensi kesän morsiamista nappaa kampauksen itselleen? Saa nähdä, olenko itse vielä siinä veneessä.

Hääpuku oli kaunis, mutta kieltämättä siitä tuli hieman herttuatar Catherinen puku mieleen. Toisaalta omaan makuuni Sofian puku sopi paremmin, koska se oli yksinkertaisempi ja jotenkin linjakkaampi. 

Oli aika söpöä nähdä Carl Philipin ilme, kun hän näki ensimmäisen kerran morsiamen astuvan kirkon käytävälle. Harmi, kun en millään usko saavani yhtä liikuttunutta ilmettä oman siippani kasvoille. Onneksi näissä kruunupäiden häissä oli varmasti niin monta kuvaajaa paikalla, että ilme saatiin taltioitua myös jälkipolville. 


Kirkko oli todella näyttävästi koristeltu ja kuvista voi huomata, että melkoinen kukkaseinämä oli rakenneltu myös juhlapaikalle. Siinä on riittänyt monella työntekijälle tekemistä. Kaunista, mutta vaikka minulla olisikin muutama miljoona taskussa, niin en haluaisi samanlaista seinämää meidän häihimme. :)

4 kommenttia:

  1. Oli ne kyllä aika söpöt häät ja joyful, joufyl oli hauskasti sovitettu loppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häät saavat kyllä musiikeistaan pisteitä :) korosti omassa mielessäni musiikkivalintoja myös kirkossa tunnelman luojina.

      Poista
  2. Samoilla linjoilla kanssasi! Jopa ehkä vähän tiukkasanaisempana, Sofian taustan takia en vain näe näitä häitä "kuninkaallisina" häinä, kauniit ja kalliit olivat kylläkin. Itsekään en edes sillä 600K budjetilla alkaisi tuollaista kukkaseinää rakennuttamaan, kirkon seinät ovat tarpeeksi kauniit ilmankin. Kampaus oli kyllä aivan kymppi ja hääpari näytti todella onnellisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnellinen hymy on kyllä hääparin paras asuste :) Sofia ei kuulu suosikkeihini, mutta hänellä on erinomainen stylisti!

      Poista