keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Jälleen yksi asia pois "to do" -listalta. Tosin tämä ei ollut muutenkaan kaikista kiireellisin. Siis kampaaja. Olin arponut, laittaisinko hääpäivänä hiukset itse. Mutta sitten kuitenkin epäröinyt tätä ajatusta. Selailin jo juhlakaupungin kampaamoja, mutta jotenkin epäilytti antaa hiuksensa tärkeänä päivänä jonkun aivan vieraan ihmisen käsiin. Kunnes jotain tapahtui aivoissani ja muistin, että veljeni vaimo on kampaaja.

Tähän väliin pikkuisen nolo virnistys.


Niin. Kysymällähän tuo selvisi: laittaa hiukseni ja ilmeisesti mielellään. Ilmoitin, että maksan hänelle kyllä erittäin mielelläni ammattitaidosta, jota hänellä on, mutta ainakaan vielä hän ei suostunut ottamaan palkkiota vastaan. 

Nyt sitten vain hääkampausideoita kehittelemään! Tällä hetkellä olen aika varma, että haluan sileän niskanutturan. Yksinkertaisen ja simppelin ja sileän. Joka ei näytä kuvissa vanhentuneelta millään vuosikymmeneltä. Alunperin jopa harkitsin hiusten pitämistä auki, mutta mieli on muuttunut. Hikiset hiukset niskassa eivät ole kivat. Ennemmin tyylikäs nuttura, joka kestää, kestää ja kestää.


Ja tällä hetkellä yksi nuttura-idoleistani on herttuatar Catherinen nutturat. Pitääkin välittää kuvia kälylleni. ;) Hääpukuni on sen verran juhlava ja näyttävä, että kampauksen ja asusteet saan pitää hyvin yksinkertaisina, ettei kokonaisuus mene överiksi. 

Jos teille tulee muita julkisuuden hahmoja, joilla on tyylikkäitä sileitä nutturakampauksia, niin saa vinkkailla! Tiedän, että heitä on, mutta aina kun alan miettiä asiaa, mieleeni tulee vain Jennifer Lopez, enkä nyt tarkoita hänen kampauksiaan. :D

2 kommenttia: