lauantai 5. maaliskuuta 2016

Saippuakuplia

Minulle on ollut jo vuosia selvää, että jos joskus menen naimisiin, haluan astua kirkosta saippuakuplasateeseen. Minä olen  olen joskus harrastanut saippuakuplien puhaltamista, kun on liikaa vannetta kiristänyt päässä ja se oli todella rentouttavaa. Tämän vuoksi yhdistän saippuakuplat iloiseen ja rentoutuneeseen fiilikseen, jonka haluan värittävän myös meidän tärkeää päiväämme.

Onneksi miehelläni ei ollut mitään saippuakuplia vastaan.

Kun sitten viime kuussa huomasin Sinooperiin tulleen saippuakuplia, niin ostin niitä välittömästi melko monta pakettia. Onneksi vaihtoehtoja oli vain yhdenlaisia (tuolloin, nyt niitä ilmeisesti on enemmän), niin päätöksen tekeminen oli ihanan helppoa. Olin jo aiemmin katsonut vaihtoehtoja netistä ja tuntui, että niitä oli niin paljon, että pää meni pyörälle.


Meillä ei ole saippuakuplia aivan jokaiselle vieraalle, sillä epäilen, että muutamat miehet eivät ole niistä niin innoissaan. Ehkä tämä on sitten jotenkin typerää, mutta enemmin haluan saippuakuplia sen verran, että kaikki tulevat käyttöön, eikä osa jää käyttämättöminä yli. Ja vieraat voivat sitten vaikka puhallella kuplia lisää myöhemmin illalla huvikseen . Saatan vaikka itsekin puhallella kuplia. Saisikohan potrettikuvista hauskoja, jos muutamassa niistä puhaltelisimme saippuakuplia?

Tähän kohtaan jo huokaisen sille, montako kertaa yhdessä postauksessa voi sanoa "kupla". 


Noh, näillä ilmaville palluroille löysin kirppikseltä olemattomaan hintaan kultaisen korin, johon putelit voi laittaa. Joku morsiusneidoista voi sitten jakaa näitä juhlaväelle kirkon ulkopuolella. Tosin toivoin löytäväni vielä ainakin yhden korin lisää, että jako tapahtuisi nopeammin. MUTTA jos koreja on vähemmän kuin kolme ja morsiusneitoja on kolme, niin siitä voi tulla tappelu. Eli pitää ehkä vielä tähystellä jos jonkinlaisia koreja löytyisi edullisesti. Tai keksi jokin muu patenttiratkaisu (kori kaasolla, josta morsiusneidot voivat hakea useamman saippuakuplaputelin ja viedä vieraille).

Haaveissani laitan vielä jonkin tyllin tai jonkun tuohon korin pohjalle, että se olisi esteettisempi. Mutta katsotaan, mihin kaikkeen lopulta jaksan keskittää energiani. ;)

Tuleeko muille saippuakuplia? Vai jotain aivan muuta vihkimisen päätteeksi (tosin älkää kertoko liian hyviä ideoita tai pyörrän vielä päätökseni)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti