keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Häämessuilua

Kävin viime viikonloppuna paikallisilla häämessuilla. Odotukset eivät lähtökohtaisesti olleet kovinkaan korkealla, sillä kävin messuilla myös viime vuonna, eikä niiltä jäänyt kovinkaan paljon mitään konkreettista käteen. Tällä kertaa olin liikenteessä yksin (viime vuonna yhdessä sulhon kanssa), sillä miehellä oli muuta menoa. 

Messujen jälkeen arvioin, että sain tietooni sellaisia asioita kuin alunperin halusinkin. Eniten minua siis kiinnosti kaupunkimme ainoan juhlapukuliikkeen ständi, sillä halusin selvittää, voinko vuokrata heiltä vannehameen pukuni alle ja mahdollisesti hunnun. Vastaus oli, että voin. Joten nyt vain pitäisi olla yhteydessä ja varata aikaa.


Kiinnostusta herätti myös Sinooperin piste. Siitä huolimatta, että en ole erityisen innokas askartelija, niin pysähdyin tähän. Sain kuulla, että nyt on saapunut hääaiheisia juttuja liikkeeseen (esim. saippuakuplia), että jos kiinnostaa, niin kannattaa käydä katselemaassa. 



Olisiko minulla ollut kukka-asiat erityisesti mielessä, sillä kiinnitin katseeni myös kukkiin. Siitä huolimatta, että meille tulee kukat luonnosta. Pysähdyin toviksi juttelemaan Kukkakauppa Astrantian pisteelle. Kävin hakemssa heiltä ihan hetken mielijohteesta perjantaina viikonloppukukkia kotiin ja näin, kun he valmistelivat näitä kukka-astelmai messuja varten. Heillä oli innostavan erilaisia ideoita kukka-astelemiin (kuten, että niitä ei aina tarvitse laittaa pystyyn) ja kyselinkin sitten, että mitäs jos haluaisin luonnonmateriaaleista kimppuni. 



Minulle kerrottiin, että se kyllä onnistuu ja tulee maksamaan saman verran kuin tilauskukistakin, koska kyllähän se vaatii aikaa ja vaivaa, että käydään metsästä rämpimässä ja etsimässä minulle kanervia. Jäin sitten pohdiskelemaan, että sijoittaisinko korvisbudjetista jääneet roposet hääkimppuuni? Toisaalta sain myös idean, että jos kävisin ostamassa kukkakaupasta joitain kukkia ja sotkisin kanervien sekaan. Tulisiko lopputuloksesta moniulotteisempi? Tämä ehkä vaatii testailuja. Onkohan parvekkeella olevat ruukkukanervat selvinneet talven yli?

Kauttauksia olisin mielelläni myös katsellut, mutta niitä oli vain kolme erilaista. Oma suosikkini oli tällainen, missä oli kynttelikkö. Mietin kyllä, että se on aika korkea ja häiritisi jo seurustelua pöydän toiselle puolelle. Mutta jos satun löytämään kynttelikön jostain, niin voisin tuupata sellaisen johonkin sivupöydälle.




Messuilla olisi ollut tarjolla myös muotinäytös, mutta olin jo aamusta liikkeella ja minun olisi pitänyt jaksaa hengata paikan päällä (kaikki kiinnostavat pisteet kiertäneenä) vielä lähes tunti. Joten en jaksanut, vaan lähdin kotiin.

Kyllähän tuolta sai ideoita ja ajatuksia (ehkä vähän liikaakin, kun miettii kukkaroa), mutta toisaalta oli kiva tarkastalle paikallisten yrittäjien tarjontaa ja miettiä, olisiko heillä jotain sellaisia palveluita, mitä minä voisin haluta. Jotenkin omaa sydäntä lähellä on paikallisten yrittäjien tukeminen. En kuitenkaan olisi ollut valmis näiden messujen vuoksi tulemaan kauempaa tai maksamaan sisäänpääsystä. Mutta herätteli se taas mukavasti hääpohdintoja ja kun päivällä näin sulhoni, niin pulpatin kuin papupata uusista ideoista.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä, että sait messuilta kuitenkin inspiraatiota ja intoa hääjärjestelyihin! :) Tuleeko teidän juhliinne karkkibuffet? Arvon blogissani nimittäin kasan karkkia http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/02/300-postaus-karkkiarvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, inspiraatiota tuli saatua taas roppakaupalla. :)

      Poista