sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Hääpukuvisio sulhasen tapaan

Well tied knot -blogin Emma heitti ilmoille haasteen. Ideana on antaa sulhaselle kynä käteen ja pyytää häntä piirtämään minut (morsian) hääpuvussa, jollaisen kuvittelee minun valitsevan/valinneen. Minun ei tarvinnut edes suostutella sulhoa. Ensin hänellä kyllä meinasi olla suorituspaineita, mutta sitten näytin Emman sulhasen piirroksen esimerkiksi ja hän tuumasi, että okei, kyllä hän tähän kykenee. Vähän jouduin myös selittämään, miksi näin kummallinen pyyntö!

Minulla ei ole vielä hääpukua, joten mies ei ole voinut nähdä sitä. Pyrin myös siihen, että mies ei tule pukuani näkemään ennen kuin alttarilla, vaikka tiedän, että siitä tulee vaikeaa. Se on vähän sama kuin että haluaisin kertoa joululahjat kaikille saajille jo ennen joulua. Niin haluaisin kertoa miehelleni millaisen puvun puen päälle. Voi olla, että lopulta vielä sorrun siihen, vaikka toivoisin pysyväni kovana. En halua huonoa karmaa niskaani ennen hääpäivää.

Mutta vihdoin se piirustus!


Mieheni pahoitteli heti taiteilunsa jälkeen, että minusta tuli niin tasapaksu. En kuulema oikeasti ole noin laatikko (kiitos kulta!). Lisäksi hän ei pitänyt oleellisena piirtää minulle lainkaan kasvoja.  Mutta jos keskitytään itse pukuun, niin selvästi kapeaa pukua hän uumoilee. Hän myös selitti, että "ei mikään puff-mekko", eli ei levenevää, jossa on paljon tylliä tai rypytyksiä. Hän myös ilmeisesti toivoi, että puvussa ei olisi laahusta. Kun tiedustelin materiaalia, hän ei osannut sanoa. Kysyi vain, mitä materiaaleja ylipäätään on olemassa? 

Yllättävää on, että hän piirsi minulle pienet hihat pukuun! Nykyään taitaa tuo olkaimeton malli olla niin vallalla, että yllätyin tästä. Mutta sitten mietin, että mieheni ei taida olla aivan kartalla vallitsevasta hääpukumuodista? 

Illalla selailin vielä netistä hääpukuja (piirtämishaasteen jälkeen) ja mies kommentoi niitä vierestä. Selvästikään hän ei toivo että puen A-linjaista, koko pitsistä ja laahuksellista pukua. Pitsiä kyllä pukuuni haluan, joten varoittelin miestä jo hieman, että vaikka hänelle tulisi mummolan verhot mieleen, niin minä pidän pitsistä. Hän lopulta tuumasi, että näytän varmasti hääpäivänä upealta, olin pukenut päälleni mitä tahansa. 

Hämmentävää oli kyllä, miten paljon mielipiteitä hääpuvuista mieheltä löytyi?! Onneksi hän ei tule vaikuttamaan päätökseen tippaakaan.

2 kommenttia:

  1. Heh, nämä puolison suunnittelemat hääpuvut on toinen toistaan hauskempia selityksineen. :D Pitsi kuulostaa ihanalta, haaveilen sellaisesta omaan hääpukuunikin!

    I Literally Do:n Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tähän ehkä hieman selityksiä myös tarvittiin, että sain kiinni, millaista pukua hän tarkoittaa. ;) Pitsissä vain on sitä jotain!

      Poista