tiistai 11. elokuuta 2015

Meillä on juhlapaikka! (!!!!)

Tiedättekö, tämä juhlapaikan metsästys on käynyt työstä. Laskeskelin mieheni kanssa, että viimeisen vuoden aikana olemme käyneet ainakin kahdeksaa juhlapaikkaa katsomassa. Alunperin ihastuimme yhteen, johon yritimme tehdä varausta, mutta se nyt vain oli sanalla sanoen hankalaa (lisää voi lukea täältä). Niinpä päätimme lopulta aloittaa etsinnät uudelleen. Ja ehkä tämä kaikki kannatti, sillä nyt löytyi paikka, joka tuntuu meiltä.

Kun vuosi sitten aloimme suunnitella häitä, haaveilimme, että juhlapaikalla olisi majoitustilaa, että vieraiden olisi mahdollista jäädä yöksi. Että voisimme saunoa ja uida yöllä juhlien päälle, paistaa makkaraa ja hengata. Ensimmäinen paikka, jota kävimme katsomassa, vastasi tätä haavetta. Mutta. Hinta oli niin järkyttävä, että emme vain voineet kuvitella taipuvamme siihen. 


Sen jälkeen kävimme siis katsomassa hyvin erilaisia juhlatiloja. Olemme myös tässä välin juhlineet kahdet häät, joten olemme myös pystyneet pohtimaan konkreettisemmin, mitä haluamme omilta häiltämme.

Tämä juhlapaikka varattiin meille alustavasti jo ennen kuin pääsimme sitä katsomaan. Se on ilmeisesti suosittu paikka, joten sen vuoksi meitä ajatellen alustava varaus (ettei kukaan ehdi vetää välistä). Joten nyt kun tänään kävimme sitä katsomassa ja ihastuimme, niin on helpottavaa tietää, että meillä on jo tuo alustava varaus ja huomenna asiomme sen vahvistaa. 

Päärakennuksen iso tila, jota käytämme juhlatilana, on hirsinen. Etukäteen pelkäsin sen olevan mäntypaneloitu (mitä se onkin katonrajasta), mutta pääsääntöisesti se onkin hirttä (tähän paljon sydämiä). Kyseessä on naapurinkaupungin leirikeskus, jossa on rantasauna ja järvi ympäröi niemenkärkeä, jossa leirikeskus sijaitsee. Siellä on majoitustilat tarjolla kaikille vieraillemme (toki leirimajoitushengessä, eli kerrossängyt rocks) ja matka kirkosta juhlapaikalle ei ole pitkä. Kyseessä on yksityisalue, jonka vuokraamme kokonaan itsellemme koko hääviikonlopuksi, joten kenelläkään ulkpuoliselle ei ole sinne mitään asiaa. Voimme mennä jo perjantaina laittamaan paikkoja kuntoon ja jäädä sinne samalla saunomaan ja todennäköisesti myös yöksi. Leirikeskuksessa on myös kesäkeittiö, jossa paistella makkaraa illan hämärtyessä ja erillinen rakennus, johon haaveilen pystyttäväni meille tanssilattian. 


Minusta tuntuu, että tämä on juuri meidän juhlapaikkamme. Hintakin tulee todennäköisesti olemaan erittäin kohtuullinen koko viikonlopusta, mutta kokonaispakettihinta ratkeaa varmasti lähipäivinä. Toki majoittujien tulee maksaa yöpymisestä vielä erikseen, mutta hinta tulee olemaan alle 20 euroa/ henkilö. Aiomme tarjota vieraille aamupalaa. Kyllä hyvää näköjään kannattaa odottaa. Vaikka sitten vuosi.

Juuri nyt olen aivan innoissani häistä ja tätä hyvää hääfiilistä pääsen pitämään yllä myös tulevana viikonloppuna, jolloin on kesän kolmannet häät!

10 kommenttia:

 1. Onnea juhlapaikan löytymisestä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava juttu! Hienoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että palaset alkavat loksahdella paikoilleen :)

   Poista
 3. Huippua, että juhlapaikka on löytynyt! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Teidän kaikkien myötäiloitseminen on kyllä myös sydäntä lämmittävää <3

   Poista
 4. Onnittelut juhlapaikan löytymisestä, mahtava juttu! :)

  VastaaPoista
 5. MIstä löysit paikan?? Meilläkin olisi tarkoitus löytää paikka missä voi yöpyä ja tuntuu aika epätoivoiselta.. :(

  VastaaPoista