lauantai 14. maaliskuuta 2015

Simple decoration

Olen ajatellut, että haluan häihin pöytiin aika yksinkertaiset koristelut. Tässä on tällainen hyvin simppeli versio siitä ajatuksesta, missä liikutaan. Kirkasta lasia ja kukka. Nyt käytin tulppaania, kun sattui kotona olemaan ja "maljakkona" toimii Ikean shottilasi (jotka muuten eivät paljon maksa).





Todellisuudessa tulen varmaan käyttämään itse kasvatettuja kukkia, luonnonkukkia tai esimerkiksi puiden lehtiä/oksia. En myöskään mene vielä vannomaan, että pitäisin koristeet näin matalana, saatan hyvinkin etsiä isompia lasipurkkeja maljakoiksi, joihin laittaa kukkia vähän pidempi vartisena. Mutta kuitenkin niin, että lopputulos on ilmava ja raikas.

Näiden pariksi tulee varmasti tuikkuja, jos juhlapaikalla vain saa niitä polttaa, sillä olen aivan hulluna kynttilöihin. :D (Kunnon pyromaani-ainesta siis selvästi.) En halua pöytien olevan liian täynnä kaikkea, niin että yksityiskohdat hukkuvat toistensa sekaan ja katse ei enää kohdistu mihinkään. Pinterestiä selaamalla löytyy kyllä niin paljon ideoita, että pöydät saisi aivan tupaten täyteen kaikkea kivaa, mutta jos nyt yrittäisin hillitä itseni. ;)

9 kommenttia:

  1. Meidän häät kuulostaa aika samanlaisilta. :D Samoja ideoita täälläkin. Ajattelin jo että voisi koittaa tänäkesänä koekasvattaa kukkia, mutta marketeissa myydään väärän väristen kukkien siemeniä. Pitäisi käydä jossain alan liikkeessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä ehtinyt miettiä värejä, tänä kesänä aion kokeilla saanko kukkia edes kasvatettua ja pysyvätkö ne hengissä :D varmasti puutarhamyymälöistä tai vastaavista löytyy siemeniä joka lähtöön :) ja eikö nykyään saa mitä vain netistä? Kai siis kukkien siemeniäkin (ei oikeasti mitään tietoa)? :D

      Poista
    2. Hei, hyvä kun sanoit! Ei sitä katsos aina tajua miettiä että netistä voisi siemeniäkin tilata. :D
      Olen miettinyt lähinnä valkoisia ja punertavia kukkia. Vaaleansininenkin menee, mutta kaupoissa on lähinnä ollut oransseja kukkia ja ne ei sovi meidän häihin. Jo nyt alkaa olemaan aika sirkusvärit. :D

      Poista
    3. Tykkäätkö ruiskaunokista? Minulla on jemmassa odottamassa pussi niitä ja väreinä oli vaaleanpunainen, valkoinen ja sininen. Että niistä voisi ainakin löytyä. Tietenkin riippuen, koska häänne ovat ja milloin mikäkin lajike kukkii. :) Samoin dahliat ovat kauniita ja itse sytyn myös unikolle. :)

      Poista
  2. Aika samanlaisia kukkasuunnitelmia täälläkin! Mua ei kiinnosta maksaa satoja euroja kukka-asetelmista, jotka on esillä vain yhden päivän ja kuolevat kuitenkin nopeasti. Ja simppelit kukkajutut näyttää ainakin mun silmään kauniilta :) Tällä hetkellä suunnitelmissa on kerätä paljon erilaisia lasipulloja ja maalata ne kaikki kultaiseksi. Jokaiseen pulloon yks tai kaks kukkaa. Jotain edullisia ja nättejä tietty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neilikat ainakin kestää tosi hyvin :) joskus oon ostanut ja ne kestivät pari viikkoa paraati kunnossa :D mie ehkä haluaisin kattella pulloja juurikin, kun niin monella niitä taitaa olla tulossa pöytään. Kyllähän rahalla saa näyttäviä kukka-asetelmia, mutta eivät kyllä ole meidän priorisointilistan kärjessä :)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi ja ihania ideoita sulla, eksyin bloggerin kautta kurkkaamaan. :) Sulla on just sellainen visuaalisesti ihanan kevyt, mutta kuitenkin kattava blogi, jollaista itsekin tavoittelen. Mutta ei niin ei. :D Jään seurailemaan!

    - Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tulipa hyvä mieli kommentistasi :) tervetuloa tälle tontille! Kuten ehkä huomasitkin, pari päivää sitten aloin seurailla sinun blogiasi ;)

      Poista
    2. Haha kiitos, täytyy käydä välillä kurkkimassa onko ruoho vihreämpää tällä tontilla. ;D Ja huomasin, tervetuloa myös minunkin tiluksille. :)

      Poista