maanantai 9. maaliskuuta 2015

Myöhässä

Se fiilis, kun ensin löytää mielenkiintoisen hääjuhlapaikan, jonka vuokra olisi todellakin kohdillaan ja sijainti hyvä. Ja fiilis sen jälkeen, kun saa kuulla, että elokuu 2016 ja sen pari ensimmäistä viikonloppua (mukaan luettuna meidän päivämme) ovat jo varattuja. Eli turha mennä edes tarkemmin paikkaan tutustumaan.

Ehkä tämä oli osoitus siitä, että pitäisi oikeasti nyt tehdän konkreettisia päätöksiä ja varata joku juhlapaikka tai voimme iloisesti huomata jääneemme kokonaan ilman. Minä ihan oikeasti kuvittelin, että olemme niin hyvissä ajoin liikenteessä, että saamme rauhassa pohtia ja pähkäillä. 

HUOH.

8 kommenttia:

  1. Voi harmi :( Toivottavasti löytyy vielä joku samanveroinen juhlapaikka! Ihmiset on kyllä ihan kumman ajoissa liikkellä varailemassa kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin toivon, että paikka löytyisi ja mielellään pian, että ei tarvitsisi sitä stressata! Toivottavasti tämä mutka auttaa meitä löytämään jonkun vielä sopivamman paikan :)

      Ja totta, monet ovat todella aikaisin liikkeellä. Mutta nytpä sulhokin ottaa tosissaan, kun monta kertaa olen sanonut, että tässä jäädään vielä lehdelle soittelemaan :P

      Poista
  2. Minäkin luulin, että ollaan ajoissa, mutta toisin kävi. Lohdutuksen sanana kuitenkin, että mekin lopulta läydettiin paikka vaikka välillä tuntui, että kaikki on jo menneet tai liian kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, kun ei budjetti taivu ihan kaikkeen, niin sekin kaventaa vaihtoehtoja. En sitten tiedä, miten ajoissa pitäisi olla, että saisi kuoria kermat kakun päältä. :P

      Poista
    2. Varmaan 3 vuotta aiemmin :) Melkoiseksi bisnekseksi on häätkin muuttuneet, alkaa olla suomessakin kohta jenkki meininki kun morsiot taistelee parhaista paikoista xD Niin ja meillä myös monet pitopalvelut ilmoittivat etteivät ole käytössä heinäkuussa 2016, onneksi sekin hoitui. Tsemppiä etsintöihin!

      Poista
    3. Se pitopalvelu tulee olemaan seuraava murheenkryyni. :D Kieltämättä tuntuu, että häät ovat nykyään sellaista bisenstä, että heikompaa hirvittää. Ja sisäinen vastarannankiiskeni haluaisi kapinoida sitä vastaan. Mutta sitten saan juhlia taivas alla vesisateessa kylmiä nakkeja syöden. :P

      Poista
  3. Me luultiin kanssa olevamme ajoissa, kun käytiin helmikuun alussa katselemassa hääpaikkoja elokuulle 2016. Eipä vaan oltu ei... Onneksi meidän lempipaikka on vielä toistaiseksi hiukan tuntemattomampi, ettei sen varaustilannetta tarvinnut pelätä ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin pitäisi löytää tuollainen "tuntematon timantti", eli paikka, jonka potentiaalia muut eivät ole vielä keksineet. :D

      Poista