perjantai 13. helmikuuta 2015

Familydinner

Ajatuksena olisi, että vihkimisemme jälkeen, menisimme perheidemme kanssa syömään ravintolaan. Tähän olemme valmiit satsaamaan, sillä perheenjäsenemme tulevat myös aika paljon kaueampaa paikalle. Lisäksi tottakai haluamme juhlistaa suurta päiväämme hienommin. 


Tämä tietenkin aiheuttaa päänvaivaa: mistä löytää kiva ravintola, josta löytyy myös tilaa mahdollisesti jopa 25 hengen porukalle? Eikä siinä vielä kaikki, olisi erittäin suotavaa, että ruokakin olisi hyvää. Asumme kaupungissa, jossa valinnan varaa ei aivan valtavasti ole. Tietenkin pidän peukkuja pystyssä, että puolentoista vuoden aikana tänne syntyy uusia hyviä ravintoloita. Jostain syystä kun en haaveile hääruokailusta Rossossa.

Ideaaleinta olisi, että ravintolasta löytyisi kabinetti, johon me mahtuisimme. Mutta aina ei saa aivan kaikkea mitä haluaa. Olemme hieman kartoittaneet vaihtoehtoja ja ajattelimme käydä syömässä näissä paikoissa seuraavan vuoden aikana. Sitä kautta tiedämme, minkä tyylistä ja tasoista ruoka on. Aion myös ehdottomasti pyytää potentiaalisista paikoista tarjoukset sitten lähempänä juhlia. Kun kyseessä on näin iso ryhmä, niin saamme varmasti jonkinlaisen pakettitarjouksen. Ravintolan kannaltakin olisi hankalaa antaa meidän tilata jokaisen omat annoksemme listalta, kun kyseessä on näin iso seurue. Toki, vielä on mahdotonta sanoa, kuinka moni pääsee todella tulemaan paikalle. 


Ruokailun jälkeen siirtyisimme meille juomaan kahvit ja herkuttelemaan hääkakulla. Olemaan vähän rennommin. Tiedän, että tämän jälkeen ainakin muutamat ihmiset poistuvat paikalta, mutta olen myös varma, että osa perheestämme jää pidemmäksikin aikaa istumaan iltaa. Jos sää suosii, voimme olla myös ulkona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti