tiistai 16. helmikuuta 2016

Hiusten kasvatus -projekti

Aloitin kaksi vuotta sitten oman hiusvärin kasvattamisen. Minulla oli hyvin tummanruskeat hiukset (no ehkä ne oli mustat) ja oma hiukseni on tällainen.. vaaleanruskea? Tuskailin jo vuosi sitten, että tästä ei tule mitään (linkin takaa näkyy tuolloinen tilanne) ja ajattelin nyt vilauttaa, missä mennään tällä hetkellä. 

Hiukset takaa
 Ja kun kävin itsekin kurkkaamassa, millaiset hiukset viime vuonna olivat, niin wow! Onhan tästä tultu hyvä harppaus eteenpäin! Enää ero tyven ja latvan välillä ei ole niin terävä ja selkeä. Pitääkin neuvotella kampaajani kanssa, jos pian taas napsattaisiin muutama sentti latvoista pois. En ole millään raaskinut leikata kerralla kaikkea värjättyä hiusta pois, kun haluan saada kunnon nutturakampauksen häihin. Kuitenkin nyt alkaa tuntua siltä, että hääpäivänä suurimmaksi osaksi pää on täynnä oman väristä jouhta ja se on minulle tärkeintä. En usko, että kampauksesta latvat tulevat erottumaan kummemmin, vaikka olisivatkin hieman eri sävyä. 

Etuhiukset
Olen yrittänyt edesauttaa hiuksia kasvamaan biotiinin voimalla. Oma lempparini on Yliopiston Apteekin oma biotiini. Hiukseni eivät kasva hurjaa vauhtia (kuten joillakin onnekkailla), mutta mukava huomata, että kyllä ne kuitenkin kasvavat. Lupaan kyllä, että kun vihdoin saan tämän projektin päätöksen, niin en ihan herkästi tartu enää väripurkkiin! Ehkä sitten, kun pitää alkaa peitellä harmaita hiuksia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti