maanantai 22. helmikuuta 2016

Postimerkkejä

On vaarallista seurata hääblogeja. Minähän en ollut alunperin uhrannut ajatustakaan postimerkeille. Mutta kun luin aiheesta postauksia, aloin pohtia, miten tärkeitä postimerkit ovat minulle? Pitääkö niiden täydentää kutsujen ja kuoren muodostamaa kokonaisuutta, vai voisivatko ne vain olla se juttu, joka vie kutsut perille ilman sen kummempia stressauksia?


Pohdintojen seurauksena päädyin selailemaan postin sivuilta erilaisia merkkejä, puntaroimaan niitä ja pohtimana, mikä olisi hyvä. Kunnes jossain kohdin totesin, että nyt tämä menee omalla kohdallani aivan yli. Minulle on oikeastaan aivan sama, millaiset merkit kutsuissa ovat. Tai ainakin melkein.

Nimittäin kun kävin postissa (ennen kuin se meidän maakunnasta lakkautettiin ja postimerkkien hinnat nousivat), niin esitin asiani. "Hei, tarvitsisin postimerkkejä - ja mielellään sellaisia, jotka olisivat nätit hääkutsuihin." 

Ja niin postin täti toi sitten minulle näytille nämä sormus postimerkit ja totesin, että ne on oikein hyvät. Maksu ja merkit olivat minun ja asia oli sillä selvä. Aikaa meni ehkä kaksi minuuttia.


Joskus pitäisi hääsuunnitteluissakin miettiä, mihin kannattaa satsata aikaansa ja mihin ei. Tietenkin jos on todella visuaalinen ihminen, niin tällaisesta saa varmasti tyydytystä itselle. Kun tietää, että kokonaisuus mätsää viimeisen päälle. Mutta minulle se ei ole niin tärkeää.

Tästä huolimatta meidän kirjekuoreemme nyt tuli oikein sopivat merkit. Jos muistan, niin laitan kuorista + merkeistä jossain vaiheessa kuvaa. Kunhan saan viimeisestkin askartelut niiden suhteen tehtyä (huoh - se hetkellinen askarteluinspiraatio taisi jo kuolla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti