perjantai 15. huhtikuuta 2016

Pöytänumerot

Haluan juhlapöytiimme ripauksen kultaa. Yksi ripaus on paikkakortit ja toinen pöytänumerot. Olemme ilmeisesti nyt kallistumassa siihen, että meillä meille tulee neljä pitkää pöytää juhlatilaan. Minä olisin halunnut katkoa ne muutamaan osaan, että olisi helpompi kulkea, mutta mieheni ilmoitti, että ei mahdu. Hyvä kun nyt saamme pöydät mahtumaan. Ok. Siis neljä pöytää.


Jokaisen pitkän pöydän siihen päähän, mistä ihmiset tulevat juhlatilaan, laitetaan pöytänumerot. Ajattelin, että jo ennen saliin tuloa aulassa olisi pöytäkartta, josta oman pöytänsä voi tarkistaa. 

Pinterestistä nappasin tämän idean kultaisiksi spraymaalatuista viinipulloista. Reippaana tyttönä kokeilin jo ensimmäisillä pulloilla ja täytyy myöntää, että en ole lopputulokseen aivan tyytyväinen. Vaikka kuinka varovasti ja kaukaa suihkutin maalia, niin se lähti valumaan. Joten jokaisessa pullossa on tasaisesti valumajälkiä. Mieheni on sitä mieltä, että ne luovat vain ilmettä, mutta itse en ole varma.. Kauempaa pullot näyttävät kyllä todella hyviltä ja eihän siinä pöydän päädyssä istui kuin kaksi ihmistä, joka voi pulloa paremmin tiirata. Pitää valikoida nämä ihmiset niin, että he eivät ole liian tarkkoja. ;)


Numero on tässä kiinnitettynä paerinarulla, mutta tämä ratkaisu ei toimi. Pitää keksiä jotain muuta. Luulen, että yritän löytää viinipullon korkkeja, joihin viilletään lovi ja painetaan numerokortti niihin. Numerokortit ostin Ikeasta ja ne taitavat olla oikeasti pakettikortteja?

Loput pullot maalaan vasta, kun on lämpimämpää. Turhan innokkaana maalailin ulkona, kun lämmintä oli hieman. Ei ehkä se maali tartu kaikista parhaimmiten kylmään pintaan. Mutta malttamaton mikä malttamaton. Onneksi sentään vanhasta kantapään kautta opitusta kokemuksesta muistin, että sisällä EI kannata maailailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti