keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

The Pen

Etsin kynää, jolla voisin kirjoittaa tekstiä lasipintaan. Minulla on sitä varten parikin käyttötarkoitusta ja tässä nyt esittelen ainakin tämän yhden idean. Kynän tilasin sitten Ebayn ihmeellisestä maailmasta, kun hintaa oli huimat 80 senttiä. Hyvä hinta siihenkin nähden, että olin aika paljon skeptinen kynän toimivuudesta. Katselin myös kotimaisista verkkokaupoista kynää, mutta kun postituksineen sille olisi tullut hintaa 10 euroa, niin jätin välistä. 

Pari viikkoa sitten postiluukku kopsahti ja kynä saapui. Minä etsin välittömästi mahdollisimman arvottoman lasipinnan ja kokeilin siihen tuota kynää. 


Kynän jälki näyttää ensin aika hailakalta, mutta kun sen antaa hetken olla paikoillaan, valkoinen syvenee ja erottuu selkeämmin. Tein kaksi testiä. Ensin kokeilin, miten kynä lähtee välittömästi irti purkista. Tulos: helposti. Pyyhin sormella ja se irtosi nätisti. Sen jälkeen kirjoitin tekstiä uudelleen pintaan ja annoin sen olla jonkin aikaa. Lähti edelleen yhtä nätisti. Tiesin kyllä, että sen pitäisi lähteä, mutta epäileväinen, mikä epäileväinen. Ja jos nyt en ihan väärin käsittänyt, niin tämä on liitutaulukynä, jolla voi kirjoittaa myös liitutauluun. 

kuva
Tällainen visio minulla on kynää varten. Saamme vanhan ikkunan, johon aion kirjoittaa istumapaikat pöytäryhmittäin. En kylläkään ole vielä nähnyt tuota ikkunankehystä, joten ei aavistustakaan millainen se on, mutta toivottavasti pystyn toteuttamaan tämän idean edes jollain tavalla. Vaikka muuten en aio tuoda juhliimmi maalaisromanttisuutta, niin tämän verran kuitenkin. Juhlatilamme hirsiseen tunnelmaa se sopii erittäin hyvin.

4 kommenttia:

  1. Ihana idea, minullakin on samanlaisia kyniä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niille voi keksiä vaikka millaista käyttöä! Minä ajattelin tuunata myös hääauton takaikkunaa ;)

      Poista
  2. Meilläkin samanlainen ajatus paikkakartasta. Vanha ikkuna on hommattu kirpputorilta, mutta kynä hankkimatta. Tuollainen ruudukko ikkuna olisi kyllä ollut ehkä vieläkin kivempi. Ihana tuo kukkaköynnös koriste kuvassa! Voisi kehitellä jonkun vastaavan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua vähän jännittää, miten saisin nätin tekstauksen aikaiseksi, mutta jospa sadas kerta viimeistään toden sanoisi! :D

      Poista